Friday, November 18, 2011

Google Chrome 'Stylist' Extension

lepas penat mengarut ngan internet ni tibe2 jumpe pulak satu extension Google Chrome yang memang menarik hati aku.
name extension tu ialah 'STYLIST'. Lepas install extension nie, korang boleh la customize (cakap orang putih la plak) Google Chrome korang..

Macam mane nak buat?
Just ikut je step kat bawah nie.

1. pergi ke Chrome Web Store
2. search 'STYLIST,
3. install estension
4. pergi ke laman web userstyles.org
5. pilih la tema kn kene dengan hati korang..
6. kalau nk tukar balik ke asal just klik je kat extention tu and disable.

kat bawah nie ade 2 gambar contoh yg aku buat kat chrome aku..

Homepage Google 



Facebook



SELAMAT MENCUBA!!!!!

No comments:

Followers