Thursday, March 22, 2012

22 Nombor Keramatku

Assalamualaikum w.b.t.
Nombor 22 nie dah jadi nombor keramat aku..
Kalau korang nak tau, 22 Mac hari nie merupakan tarikh lahir aku. Aku nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada semua yang dah wish kat aku.

Sebenarnye bukan aku nak cerita pasal birthday aku. Aku nak cerita pasal nombor 22 nie..
Pada hari yang bertarikh 22 Mac nie aku ade Final paper Biology yang bertempat di Bilik Kuliah 22. Masuk-masuk dewan exam je aku terus la duduk kat meja..
Tapi meja yang aku duduk tu tak de kertas soalan..
So, penjage exam pown suruh pindah tempat.
Aku pon pindah la tempat. Meja yang aku duduk pun nombor 22..

No comments:

Followers