Saturday, June 30, 2012

Tron Dance

Hari ni bukan main lagi aku bosan.. Dah la tak taw nak buat ape.. Assignment yang menimbun tu pon aku malas nak siapkan.. Ape la aku nie.. Dalam kebohsanan yang melande nie, aku surf la internet yang tibe-tibe nak pulak laju hari nie.. So, hilang la sikit kebohsanan aku nie.. Aku pon belek-belek la site Youtube nie.. Dalam aku belek-belek Youtube nie, aku jumpe la plak video yang bertajuk "Amazing Tron Dance performed by Wrecking Orchestra". Kagum gile aku tengok video nie... Pandai gile dieorang wat dance macam ni.. Ape-ape pon jom kite layan video ni..




No comments:

Followers